WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 2.00 /5

Zombie Tower Shooting Defense Free-Ios

Награда wining едноставна стратегија игра. Брани кула против зомби. Креаторите на Дербито Пингвин Бесплатен iPhone стан, 5 ѕвезди Играта! Тоа е едноставно и забавно. Категории: Стратегија, Игри Оперативен Систем IOS.

Zombie Tower Shooting Defense Free - by Top Free Games image
Zombie Tower Shooting Defense Free - By Top Free Games

преземете

  • Лиценца : Слободни
  • Верзија : 1.6.1
  • Големина : 21.2 MB
  • Оперативен Систем :
    • IOS
  • Оперативен Систем Верзија : Requires iOS 5.0
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-10-08